وب و اینترنت

چگونه سیم‌کارت رایتل را استعلام بگیریم؟

سیم کارتی دارید که مدت‌هاست از آن استفاده نکرده‌اید؟ یا قصد خرید سیم کارت جدیدی دارید، اما نمی‌دانید چقدر از ظرفیت خرید سیم کارت شما باقی است؟ برای رسیدن به پاسخ این سؤالات باید وضعیت سیم کارت خود را استعلام کنید. ازهمین‌رو، در ادامه با نحوه استعلام‌گیری سیم کارت رایتل آشنا می‌شویم.

طبق قوانینی که شاید فقط مختص ایران باشد، خرید سیم کارت برای هر کد ملی محدودیت دارد؛ یعنی شما حق دارید تنها ۱۰ سیم کارت به نام خودتان بخرید. با توجه به اینکه ممکن است سایر سیم‌کارت‌هایی که خریده‌اید، در دسترستان نباشد، بهترین راه، استعلام‌گیری رسمی است. همچنین ممکن است سیم کارت رایتلی را خریده باشید، اما مدت‌هاست که از آن استفاده نکرده باشید. طبق قوانین این اپراتور، بدهی یا اتمام اعتبار یک سیم کارت برای مدت طولانی، وضعیت آن را تغییر می‌دهد. برای آگاهی از وضعیت سیم کارت خود نیز می‌توانید آن را استعلام کنید. در ادامه، راه‌های استعلام سیم کارت رایتل را با هم مرور خواهیم کرد.

استعلام سیم کارت رایتل با کد ملی

برای آگاهی یافتن از وضعیت سیم کارت رایتل‌تان کافی است به وب‌سایت این اپراتور مراجعه کنید. در این وب‌سایت صفحه‌ای با عنوان «استعلام وضعیت سیم‌کارت» برای مشترکین طراحی شده است. پس از مراجعه به آن باید کد ملی، شماره موبایل و کد امنیتی نمایش‌داده‌شده را درج و روی گزینه «بررسی وضعیت سیم کارت» کلیک کنید.

استعلام وضعیت سیم کارت رایتل

چند لحظه بعد، نوع سیم کارت و آخرین وضعیت آن برایتان به نمایش درمی‌آید.

یکی از مزیت‌های این روش آن است که نیاز نیست به سیم‌کارتتان دسترسی داشته باشید. همچنین از طریق بخش «رایتل من» می‌توانید برای پرداخت قبض رایتل اقدام کنید.

کد استعلام سیم کارت رایتل

یکی دیگر از راه‌های اطلاع از وضعیت سیم کارت، شماره‌گیری کد دستوری #۲۱۰* با شماره تلفن رایتلی‌تان است. همچنین در مطالب دیگر راهکارهایی را برای دریافت کد فعال سازی سیم کارت رایتل با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

تماس با پشتیبانی

تماس با شماره رایگان ۲۰۰ از خطوط رایتل و شماره ۰۹۲۰۲۰۰۰۰۰۰ از سایر خطوط یکی دیگر از راه‌های اطلاع از وضعیت سیم کارت رایتل است. پس از تماس با پشتیبانی این اپراتور، تلفن گویا شما را راهنمایی می‌کند تا بتوانید از وضعیت سیم‌کارتتان آگاه شوید.

رایتل من

استفاده از اپلیکیشن یا نسخه وب رایتل من یکی از راه‌های استعلام وضعیت و تعداد سیم کارت است. اگر این اپلیکیشن را روی گوشی خود نصب ندارید، می‌توانید از اینجا دانلود کنید. پس از درج شماره تلفن و رمز عبور، وارد رایتل من شوید و به بخش مدیریت سیم‌کارت‌ها بروید. علاوه‌براین، دسترسی به تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی رایتل از طریق سامانه رایتل من فراهم است.

حال روی «اطلاعات پرونده» کلیک کنید. منتظر بمانید تا صفحه بارگذاری شود. درنهایت می‌توانید اطلاعات سیم کارت خود را مشاهده کنید؛ اگرچه که ما هرچه صبر کردیم این اطلاعات بارگذاری نشد. همچنین از طریق این پلتفرم می‌توانید باقی مانده اینترنت رایتل را نیز بررسی کنید.

استعلام تعداد سیم کارت رایتل با استفاده از دولت من

برای اینکه ببینید چه تعداد سیم کارت به نام شماست، به وب‌سایت یا اپلیکیشن دولت من بروید. سپس از منوی سمت راست، گزینه «خدمات مستقیم استعلامی» را انتخاب کنید. حال گزینه «تعداد خطوط مشترکین همراه و ثابت» را پیدا و روی آن کلیک کنید.

بعد از ثبت شماره تلفن، کد تأیید برایتان پیامک می‌شود که باید آن را درج کنید. در انتها نیز شماره تلفن‌هایی که به نام شما ثبت شده است، نمایش داده می‌شود.

جمع‌بندی

سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری اپراتور سوم دارای چرخه عمر معینی هستند. به‌طور مثال، درصورتی‌که شارژ سیم کارت اعتباری تمام شود و به‌مدت ۱۸۰ روز، اعتبار جدیدی خریداری نشود، سیم کارت به حالت قطع دوطرفه درمی‌آید. ادامه این وضعیت به‌مدت ۳۰ روز متوالی، سیم کارت را در حالت «منقضی» قرار می‌دهد. ازهمین‌رو نیاز است تا وضعیت سیم‌کارت‌هایی که مدت‌هاست از آن‌ها استفاده نکرده‌ایم، بررسی کنیم تا درصورت نیاز، اقدام لازم را انجام دهیم.

استعلام تعداد سیم کارت رایتل نیز یکی دیگر از موضوعاتی بود که در این مطلب با آن آشنا شدیم.

خروج از نسخه موبایل