نحوه گوشدادن به موسیقی میتواند شنوایی شما را به خطر بیندازد. دانشمندان در پژوهش جدیدی هشدار دادهاند بین ۶۷۰ میلیون تا یکمیلیارد و ۳۵ میلیون نوجوان و جوان ممکن است بهدلیل استفاده از شیوههای ناایمن گوشدادن به موسیقی با کاهش شنوایی مواجه شوند.
// Wait for the DOM content to be fully loaded
document.addEventListener(“DOMContentLoaded”, function() {
var targetElement = document.getElementById(“digiad-9f021ca8ceb210361b673c009a749407”);
var observer = new MutationObserver(function(mutationsList) {
// Check each mutation in the list
for(var mutation of mutationsList) {
if (mutation.type === ‘childList’) {
if (mutation.addedNodes.length > 0) {
targetElement.style.minHeight = “152px”;
}
}
}
});
var config = { childList: true };
observer.observe(targetElement, config);
});
در این پژوهش که نتایج آن در ژورنال BMJ Global Health منتشر شده، دادههای بیش از ۱۹ هزار فرد بین ۱۲ تا ۳۴ سال در ۳۳ پژوهش قبلی تجزیهوتحلیل شده است. دانشمندان در این پژوهش روی ۲ منبع مهم که انسانها را در معرض موسیقی با صدای بلند قرار میدهد، تمرکز کردند: دستگاههای پخش موسیقی مانند هدفون و رویدادهای زنده.
خطر کاهش شنوایی انسانها
با این کار آنها متوجه شدند تقریباً ۲۴ درصد جوانان بهقدری با دستگاههای پخش موسیقی با صدای بلند به موسیقی گوش میدهند که به شنوایی آنها آسیب میرسد. همچنین ۴۸ درصد افراد در کنسرتها و سالنهای دیگر در معرض سطح ناایمنی از صدا قرار میگیرند.
درمجموع، هر ۲ سناریو به شیوههای بسیار نامطلوبی برای شنیدن موسیقی اشاره دارند که میتواند منجر به کاهش شنوایی ناشی از سروصدا (NIHL) شود.
علاوهبراین، گوشکردن به موسیقی با صدای بلند میتواند مشکلات شنوایی مادامالعمری ازجمله وزوز گوش را به همراه داشته باشد. دانشمندان باتوجهبه نتایج خود هشدار دادهاند بیش از یکمیلیارد جوان ممکن است در معرض آسیب دائمی شنوایی باشند.
محققان همچنین از رهبران جهانی خواستهاند کاربران خود را به شیوههای ایمنتر گوشدادن به موسیقی تشویق کنند. به گفته دانشمندان، محافظت از شنوایی میتواند ساده باشد و تنظیم میزان صدای موسیقی و استفاده از محافظ گوش در رویدادهای زنده میتواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.